Nieuws

corona-maatregelen (12-05-2020)

Corona-maatregelen

Tijdens deze coronacrisis willen we jullie even laten weten dat we beschikbaar blijven voor jullie. Gezien de maatregelen, vragen we enkel begrip voor de praktische aanpassingen in de apotheek. Het kan onder andere nuttig zijn om bestellingen door te mailen of telefonisch door te geven. Ook hier op de website kunnen bestellingen en zelfs voorschriften doorgestuurd worden. 

Er kunnen 2 personen tegelijk binnen in de apotheek. Zijn er reeds 2 personen binnen? Wacht dan even buiten uw beurt af.

Staat u bij ons aan de apotheek buiten te wachten, stop dan gerust bestellingen en/of voorschriften in ons afhaalkastje naast de automatische deur. We leggen dit onmiddellijk voor u klaar.

Komt u enkel iets afhalen met een afhaalbonnetje, klop dan even op het raam en uw bestelling wordt in het afhaalkastje gelegd. Op deze manier hoeft  u niet onnodig in de apotheek te zijn of te staan wachten.

Nog even dit:  Het is belangrijk dat wie zich ziek voelt ten alle tijde thuis blijft. Laat uw geneesmiddelen door iemand anders afhalen of bij nood: bel ons op en we brengen uw geneesmiddelen tot bij u thuis. 

Bij vragen: laat het niet om ons te contacteren!!

Alvast bedankt voor alle begrip!

Uw apotheekteam

Degezelle 

Openingsuren

Maandag tot vrijdag

8u30 - 18u30

 

In 2020 is de apotheek gesloten

op volgende dagen: 

 

Paasmaandag : 13/4 

Dag van de arbeid : 1/5

O.L.H Hemelvaart : 21/5 + 22/5

Pinkstermaandag : 1/6

Nationale feestdag : 20/7 + 21/7

Wapenstilstand : 11/11